In English / По-русски +371 67 88 1575
LV RU
  1. Gultas veļa
  2. /
  3. Matrači

Matracis KARMEN (22 cm)

5/5
(2 Klientu Reitings)
Matracis KARMEN (22 cm)
0
eur
Piegādes laiks: darba dienas
Matracis KARMEN (22 cm)

Karmen - matracis ar unikālām priekšrocībām. Šis modelis ar 4cm profilētu viscoelastic (memory foam) materiālu - atslābina saspringtos ķermeņa muskuļus miega laikā. Kad organisms prasa intensīvu masāžu, tad ieteicams izmantot otru matrača pusi, ar profilētas, poliuretāna putas ar paaugstinātu elastību HR. Matracis ar neatkarīgu atsperu bloku (Pocket), ļauj individuāli un dinamiski pielāgoties dažādām ķermeņa formām, vienmērīgi sadalīt svaru un uzturēt pareizu ķermeņa stāvokli. Ja jūs, guļot vienā pusē, pagriežaties/kustaties, tad kustības nebūs jūtamas otrā pusē. Katru pavasari pārklāts ar atsevišķu tekstila soma, matracis tik ļoti kluss. Matraci var lietots no abām pusēm, Jūs varat izvēlēties stingrāku vai mīkstāku, multikontūras virsmu. Matracis lieliski atslābina ķermeni un uzlabo asinsriti.

Matrača pārvalks izgatavots no mīksta trikotāžas auduma, pārklāts ar aizsargaudumu. Pārvalks viegli noņemams ar rāvējslēdzēju. Var mazgāt 40°C temperatūrā.

Sastāvs:

  • Viscoelastic materiāls (memory foam) profilēts- 4 cm
  • Poliuretāna putas ar paaugstinātu eslastību HR (blīvums T-42)
  • Atsperes POCKET 5 zonas
  • Poliuretāna putas ar paaugstinātu eslastību HR (blīvums T-42)

Divpusējais matracis (ziema/vasara). Maksimāli pieļaujamais svars uz vienu guļamvietu – 100 kg.

Matrača augstums 22 cm. Noņemams stepēts pārvalks.

Izgatavots Lietuvā

#34959

Neatradāt piemērotu gultas veļas komplektu?

Ja Jūs neatradāt piemērota izmēra gultas veļas komplektu, mūsu šūvēja Mārīte var Jums palīdzēt. Vajag tikai izvēlēties piemērotu materiālu no mūsu sortimenta,